Runboard.com
You're welcome.
Dinamo Zagreb forum - Naslovna

        
HNK Borovo, VukovarClick Here to Visit! Super Top 100
  


runboard.com       Registriraj se/Sign up (Learn about) | Upiši se/Log in (Izgubljena zaporka?/Lost password?)

 
1112227 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Registriran: 01-2006
Postovi: 76
Karma: 5 (+5/-0)
Reply | Quote
posticon Zajdno za Dinamo: Priopćenje


Priopćenje

Ovim putem javnosti i navijačima, kao i malenoj skupini na priprema u Portugalu odašiljemo stav naše inicijative da govor mržnje, pogotovo usmjeren protiv igrača kluba, nije nikada bio, niti će ikada biti rješenje za nagomilane probleme u NK Dinamo.

Pozivamo sve navijače Dinama da se i u buduće ne spuštaju na razinu osobe koja je između ostalog upravo prostaklukom i uvredama, nanijela nemjerljivu štetu ugledu nekada gospodskog kluba.

Pozivamo i igrače Dinama da se na isti način kao što su se javili s priprema, složno jave i kada su u pitanju integritet svih drugih, napadnutih i poniženih novinara i navijača, kao i samog kluba čiji sveti dres nose.

Pozivamo i dugogodišnjim velom šutnje prekrivene legende kluba, u ova vremena kada i sadašnja vlast uviđa da su u sportu i nažalost, njegovom najkorumpiranijem dijelu, nogometu, nužne promjene, da podignu svoj glas i stanu u obranu kluba kojem su dali svoje najbolje godine.

Postoji samo jedan klub na svijetu u kojem je igračima zabranjeno pozdraviti najvjernije navijače. Postoji samo jedna Udruga građana na svijetu u kojem Skupština kluba bira Izvršni odbor, a Izvršni odbor potvrđuje Skupštinu. Postoji samo jedan Izvršni predsjednik koji je od udruge građana stvorio unosan obiteljski biznis. Postoje samo jedni navijači koji prijeđu 3000 kilometara u jednom smjeru da bi vrijeđali igrače.

Dinamo je institucija! Vrijeme je da prestane biti izvor frustracija i ponovno postane simbol našeg grada i domovine.


// 03.02.2012.
http://www.zajednozadinamo.com/novosti.php?tekst=147

---

4/Feb/12, 3:44 am Link to this post Send PM to 1112227 Blog
 


Odgovor/Reply

Nisi Upisan/Not logged in (Login)Free Web Counter

Razmijeni link/Link us


HTML Code


W3 Directory - the World Wide Web Directory The Rail

Soccerway.com